LivsViktigt

Utvecklar Liv Lust Ledarskap

Inspirerande läsning:

LivsViktigt -för ett liv i ständig förändring

 

Den enda karriären värd namnet är den som människa. Att lära sig av sina erfarenheter är en livslång process som gör oss medvetna om vad som är viktigt för oss i livets olika områden och faser. Den här boken ger dig ett helikopterperspektiv på livet kombinerat med konkreta exempel ur vardagen.

 

Erfarenheter om krafter och motkrafter som styr oss i livets olika områden och faser finns samlade i denna bok. Förhoppningen är att dessa skall ge dig den pusselbit som kan vara till hjälp för dig under livet. Det är nämligen i övergången från en livsfas till en annan som omställningsstressen är som störst och flest förändringar behöver hanteras.

 

Att leva är mer än att arbeta för att överleva. När livet flyter på som vi önskar läser vi mest böcker som underhållning, men när de mörka molnen drar in har vi nytta av andras erfarenheter och tips. Detta är en bok att läsa, reflektera över och låta sig inspireras av.

 

Citat från läsare:

"Detta är en bok för alla som är nyfikna på livet, en bra kokbok för att bli lycklig i vardagen.

Boken har samlat russinen ur alla kakor jag tidigare läst inom området på ett enkelt och konkret sätt."

-Camilla Vargman, Kommunikationsstrateg, Sjöräddningssällskapet

 

"Så har jeg været igennem din og Ursulas bog. Den er meget vellykket. En fin, overskuelig og tankevækkende bog. Med en toolbox, der er tilgængelig. Det har været en inspiration af læse. Og det har startet en proces hos mig. Tack!"

-Henrik Glahn, VD, Köpenhamn

 

"Nu har jag läst "Livsviktigt" från pärm till pärm. Jag kan ärligt erkänna att det var första gången jag sträckläst en bok i den genren. Och att göra det gav mig en helhet som man missar när essensen drunknar i en väldig massa ord som ju är det jag vanligtvis möter i den här typen av böcker. Det är den stora skillnaden och jag vet ju att det var det ni eftersträvade. Ni har lyckats! Tack!"

-Katarina Sundbäck, tidigare rektor, Göteborg

LivsViktigt-som webinar

 

Denna inspirationsserie är för dig som vill skapa en personlig plattform utifrån bokens innehåll under ledning av Ursula Lork och Ulrik Lork, författarna till boken LivsViktigt-för ett liv i ständig förändring.

 

Denna serie är ett antal möten där du är med via ljud och bild. Det är ett webbaserat seminarium där du enkelt deltar via din dator. Du kan delta oberoende av var du befinner dig, allt du behöver är tillgång till internet. Alla deltagarna lyssnar, ser presentationen och ställ frågor via chatten7samtal!

 

Du kommer att bl.a. få:

- Förståelse för Vuxenlivets fasers utmaningar och möjligheter

- Balans mellan dina Livsområden

- Förändringars processer och strategier

- Hinder mot att lyckas

- Verktyg för att lyckas med det som är viktigast för dig

 

Inspirationsserien startar klockan 20.00 den 10 januari 2017 och pågår varje tisdag vid samma tid de följande 6 veckorna.

Missar du en vecka kommer du att få en länk till inspelningen så att du kan ta den när det passar dig.

 

Priset är 985 kronor (ink. moms) för en person och 1500 kronor för två.

Passa på att bjuda med en kollega eller vän!

 

Anmäl dig här

 

Referensuttalande från tidigare deltagare:

"Bra sätt att kickstarta året! Var super att få vägledning fler gånger å att få mjukstarta med ett projekt under inspirationsseriens gång – verklig learning by doing! Fick många värdefulla å vissa förvånande reaktioner som skapade bestående värde. Verkligt tunga verktyg som på ett tydligt sätt får plats i vardagen. Formen Webinar överträffade faktiskt alla mina förväntningar. Det var smidigt, bra å skönt att kunna vara hemma å slippa missa när man var ute å reste"

Besöksadress: UL3 Sverige AB, Kungsportsavenyn 10, 411 36 Göteborg

Telefon: 0708-619181 Mail: info@ul3.se

Copyright © UL3 2008-2018 All Rights Reserved