LivsViktigt

Utvecklar Liv Lust Ledarskap

Inspirerande läsning:

LivsViktigt -för ett liv i ständig förändring

 
 
 

Den enda karriären värd namnet är den som människa. Att lära sig av sina erfarenheter är en livslång process som gör oss medvetna om vad som är viktigt för oss i livets olika områden och faser. Den här boken ger dig ett helikopterperspektiv på livet kombinerat med konkreta exempel ur vardagen.


Erfarenheter om krafter och motkrafter som styr oss i livets olika områden och faser finns samlade i denna bok. Förhoppningen är att dessa skall ge dig den pusselbit som kan vara till hjälp för dig under livet. Det är nämligen i övergången från en livsfas till en annan som omställningsstressen är som störst och flest förändringar behöver

hanteras.


Att leva är mer än att arbeta för att överleva. När livet flyter på som vi önskar läser vi mest böcker som underhållning, men när de mörka molnen drar in har vi nytta av andras erfarenheter och tips. Detta är en bok att läsa, reflektera över och låta sig inspireras av.


Citat från läsare:

"Detta är en bok för alla som är nyfikna på livet, en bra kokbok för att bli lycklig i vardagen.

Boken har samlat russinen ur alla kakor jag tidigare läst inom området på ett enkelt och konkret sätt."

-Camilla Vargman, Kommunikationsstrateg, IHM Business School


"Så har jeg været igennem din og Ursulas bog. Den er meget vellykket. En fin, overskuelig og tankevækkende bog. Med en toolbox, der er tilgængelig. Det har været en inspiration af læse. Og det har startet en proces hos mig. Tack!"

-Henrik Glahn, VD, Köpenhamn


"Nu har jag läst "Livsviktigt" från pärm till pärm. Jag kan ärligt erkänna att det var första gången jag sträckläst en bok i den genren. Och att göra det gav mig en helhet som man missar när essensen drunknar i en väldig massa ord som ju är det jag vanligtvis möter i den här typen av böcker. Det är den stora skillnaden och jag vet ju att det var det ni eftersträvade. Ni har lyckats! Tack!"

-Katarina Sundbäck, tidigare rektor, Göteborg


Boken kostar 99 kronor ink. moms och beställs via formuläret!

Fyll i leveransadressen i meddelandefältet så återkommer vi med en bekräftelse så snart vi kan.

Besöksadress: UL3 Sverige AB, Kungsportsavenyn 10, 411 36 Göteborg

Telefon: 0708-619181 Mail: info@ul3.se

Copyright  © UL3 2008-2019 All Rights Reserved